Frågor och svar


När öppnar anmälan? Anmälan öppnar 2 maj 2017, klockan 18:00 (här)

Var och när samlas vi? Årets fest går av stapeln 19 augusti 2017. 
Vi samlas kl 17:00 i båtparken (alias bilparken).
Vad ska vi laga?  5 dagar innan festen får ni reda på om ni skall laga förrätt, varmrätt eller dessert. Gör något som kan göras i ordning i förväg och bara värmas/ställas fram - ni har ju bara 15 min försprång tills gästerna knackar på dörren... Det finns inga krav på några kulinariska mästerverk utan hellre enkelt och gott så att ni har tid att umgås med era gäster.

Om vi inte är ett par? Även om vi ibland tycker att det rent administrativt vore enklare om alla deltagande par hade ett och samma efternamn, ställer cykelfesten inga krav på er sociala status. Däremot är cykelfesten designad för jämna par. Är ni singlar får ni höra av er. Vi är bra på matchmaking  :-)

Våra gäster? Era gäster kommer att förbli hemliga ända fram till fördrinken. De flesta kommer att få 4 gäster. Några få utvalda kommer att få 2 extragäster.

När slutar festen? Middagen är egentligen bara en förberedelse för... Den Stora Festen, som börjar 22.30. vin, öl och en extremt bra DJ kommer att bidra till ett hejdundrande party långt in på de så kallade småtimmarna.


Hur gör man cykelsmatter?
Kläm fast ett spelkort/mjölkkartongbit med en tvättklämma på gaffel/sving så kortet ligger mot ekrarna. Fixera sedan med lite eltejp, annars kommer kortet och klämman vrida sig så de inte ligger mot ekrarna. Kom ihåg att ju fler kort desto bättre ljud.

Om man är sugen på en bira?
Tag med en bunt sedlar. På efterfesten på båten kommer det att finnas förfriskningar.

Information
All information ni behöver finns här. I synnerhet gäller det att hålla lite koll på "vem lagar vad" som har haft en tendens att ändra sig ända in i det sista.

Kostar det något? För att täcka kostnader för DJ, lokal, personal etc. behöver vi lite pengar och årets avgift är 700 kr per par. 

Hur anmäler jag mig?
Steg ett är att betala avgiften till vårt bankkonto SEB 5694 04 075 10. Steg två är att anmäla sig på Anmälningssidan (Öppnar 2 maj kl 18:00).

Avhopp?
Har man betalat och hoppar av kommer vi inte att betala tillbaks pengarna. DJ, drickat och personalen kostar lika mycket ändå, däremot kan man med fördel överlåta sin betalning till någon annan potentiell cykelfestare.

Inga kommentarer: